Callebaut GOLD chokolade – en bid af karamel himlen

Kender du vores GOLD karamel chokolade? Hvis ikke, så er det nu du skal læse videre.

GOLD er en enestående karamelchokolade med rige noter af toffee, smør, fløde og et spændende strejf salt.
Intens velafbalanceret karamel chokolade der går godt sammen med en lang række ingredienser som vanilje, æble, ananas, abrikos, citron, matcha te, tonka bønne, appelsin, kirsebær, dadler, mandler, kaffe.

Nærmest alt hvad du kan fantasere om, går GOLD chokolade godt sammen med, det er kun fantastien der sætter grænser.

GOLD chokoladen har en standard fluiditet, dvs. flydeevne som gør den ideel til rigtig mange applikationer, såsom kager, bagværk, drikkevarer, frosne desserter, chokoladebarer og fyldte chokolader, brownies og vi kunne blive ved.

Du kan finde mange udsøgte opskrifter med GOLD chokoladen i vores #INSPIREME univers, hvis du kigger dig ind på dette link:
http://bit.ly/CallebautinspiremeDK

Om virksomheden

Callebaut blev grundlagt i 1911 i Belgien, er en førende producent af kvalitets chokolade og kakao produkter. Med en dedikation til kvalitet og håndværk har Callebaut opnået international anerkendelse inden for chokoladeindustrien. Callebaut er kendt for sin bæredygtige tilgang, støttende Cocoa Horizons-programmet og samarbejde med bønder for at sikre ansvarlig kakao dyrkning. Callebaut er fuldt integreret, kontrollerer hvert trin af produktionsprocessen og har et globalt fodaftryk. De tilbyder et bredt sortiment af chokoladevarianter-og produkter, der appellerer til professionelle konditorer, chokolademagere og fødevareindustrien. Callebauts chokolade er kendt for sin glatte tekstur, intensitet af smag og alsidighed i anvendelse.

Se mere om Barry Callebaut

Book din gratis billet I dag

Book din gratis billet allerede i dag. Så er du sikret adgang til årets fødevaremesse for professionelle.

19. MARTS 2025

HAL C – MESSECENTER HERNING

book din billet