Opskrift: Lakserøget sild med spinatcreme

Lakserøget sild med spinatcreme

Ingredienser (6 personer):
300 g Tenax Lakserøget sild
1 daggammelt brød
Lidt smør
100 g spinat
100 g friskost
5 g sukker
Citronskal fra en citron

Fremgangsmåde:
Skær brødet i 1 cm tykke skiver og udstik 15 croutoner med en cirkeludstikker på 4 cm i diameter. Rist croutonerne i lidt smør på en pande, til de er gyldne på begge sider. Blancher spinaten i kogende vand i 5 sekunder og afkøl det i isvand. Pres al væden ud af spinaten og hak den fint med en kniv. Bland spinat, friskost, sukker, citronskal og friskkværnet peber til en homogen masse.

Anretning:
Anret på en aflang tallerken eller et stort fad. Placer croutonerne med samme afstand til hinanden. Form en kugle af spinatcremen med to teskeer og placer en på toppen af hver crouton. Skær silden i 3 mm tynde skiver og placer 2 på hver brødcrouton.

Stand 2972

Tenax Sild

+45 6530 1260

info@tenax.dk

Følg os på

https://www.tenax.dk/

Om virksomheden

Tenax Sild - Vi gør os umage og det kan smages! Tenax Sild A/S har siden 1987 produceret sild til foodservice og detail på fabrikken i Nyborg, og udvidede i 2018 med endnu en fabrik i Aalbæk. I dag produceres der ikke kun sild, men også andre fiskespecialiteter. Alt lige fra almindelig marinerede sild, gammeldags modnede sild og dressing sild til gode sprøde fiskefrikadeller, fiskepatéer, kaviar af stenbiderrogn, samt ørredrogn. Hos Tenax Sild har vi ét klart mål: At de sild, fiskefrikadeller og fiskespecialiteter, vi producerer, skal være en oplevelse at sætte tænderne i og være af bedste kvalitet og ypperste forarbejdning. Vi har fokus på kvalitet i ALLE led – fra vi udvælger fiskene, der kommer fra de bedste fiskeområder i dansk og norsk farvand, til de lander på forbrugerens tallerken.

Se mere om Tenax Sild