Podcast om dysfagi (tykke- og synkebesvær)

Podcast #1: “Hvad er dysfagi? Mød Ole, der lider af tygge- og synkebesvær”
I det første afsnit fokuseres der på de personlige og sociale udfordringer, som mennesker med dysfagi står overfor. Gæsten, sygeplejerske Ole Wridt, der selv lider af dysfagi efter kræftbehandling, deler sin rørende historie. Han belyser de daglige kampe og den sociale isolation, som ofte følger med denne tilstand. Diskussionen omfatter også manglen på offentlige tilbud og støtte til personer med dysfagi, et problem som Ole Wridt har oplevet førstehånds.
Podcast #2: “Hvordan kan folk med synkebesvær få politikerne i tale?”
Det andet afsnit skifter fokus til politiske og sundhedsmæssige aspekter af dysfagi. Gæsten Tina Boel, medlem af Roskilde Byråd og Regionsrådet i Region Sjælland, diskuterer de udfordringer, som sundhedssystemet står overfor i forhold til at yde støtte til personer med dysfagi. Hun deler også personlige erfaringer med sin afdøde mand, der led af Parkinsons og dysfagi. Dette afsnit fremhæver behovet for øget oplysning og støtte fra både sundhedspersonale og politikere.
Find begge podcast på vores hjemmeside under nyheder

Stand Sammen om Fremtiden

Vores Smagsløg

25971606

lene@voressmagslog.dk

http://voressmagslog.dk

Om virksomheden

Vores Smagsløg - de bedste råvarer tryllet til gratinkonsistens Vores mission er at levere god mad af høj kvalitet i gratinkonsistens. Vi bruger førsteklasses råvarer sammen med 3D teknologi, hvilket får produkterne til at smage og ligner det vi kender fra almindelig mad - kun med konsistensen til forskel. Vi har udviklet et sortiment af kød- og grøntsagsprodukter, som du kan kombinere på 1000 måder til dine kolde og varme måltider i gratin konsistens, samt et inspirations hæfte med gode nemme opskrifter til alt det udenom. Er du mere til helt færdige måltider der blot skal opvarmes i en mikroovn - så har vi også det.

Se mere om Vores Smagsløg