Rebæl Lemonader og Gastrosafter
Idéen bag Rebæl startede i 2018 på en af landets fineste Michelin restauranter. Idéen om at gå imod strømmen og skabe den allerbedste saft og give alle mulighed for et godt glas – både med og uden alkohol.
Hos Rebæl bliver der aldrig gået på kompromis med smage og råvarer. Alle smage er udviklet af deres CEO, Morten, som er uddannet kok og sommelier. Han stræber efter at udvikle drikkevarer af højeste kvalitet og altid med nysgerrighed og kærlighed til håndværket.
Rebæl er skabt af naturens bedste råvarer og ingredienser. Alle produkter er brygget uden tilsætningsstoffer og kunstige aromaer. Kun rene naturlige smage er velkommen.
Om virksomheden
Royal Unibrew hviler på mange års dansk bryggeritradition. Vi har en stærk lokal forankring, og er i dag Danmarks 2. største bryggerikoncern. Vi er stolte over vores rødder, og producerer derfor mere end 400 forskellige produkter i Danmark på vores moderne bryggerier. Vi er stolte af vores produkter, vores kunderelationer og vores dedikerede fokus på forbrugerne. Vi insisterer på at flytte grænserne i vores branche, hvad enten det drejer sig om at åbne et mikrobryggeri eller blive CO2 neutrale i produktionen. Hos Royal Unibrew ønsker vi samarbejde og partnerskab med den moderne forbruger. Vi investerer i relationer, fordi mennesker for ofte fokuserer på målet, og glemmer at være tilstede på vejen dertil. Arven efter vores stiftere, der går helt tilbage til 1856, lever i bedste velgående og holdes i live af alle ansatte på Royal Unibrew. Vi er meget interesserede i kvalitet, ansvarlighed og innovation og vil fortsætte med at udfordre status quo. Vi lever og ånder for håndværket, de gode produkter og vores partnerskaber. Vi vil Vi vil bidrage til de gode øjeblikke, og gør vores bedste dertil.
Se mere om Royal UnibrewBook din gratis billet I dag
Book din gratis billet allerede i dag. Så er du sikret adgang til årets fødevaremesse for professionelle.
19. MARTS 2025
HAL C – MESSECENTER HERNING