Årets Sild 2025
Årets Sild 2025 er lavet på gammeldags modnede sildefileter, smagt til med to forskellige slags peber, koriander og laurbær, samt madeira, som giver en delikat smagsoplevelse. Årets Sild er produceret i samarbejde med Hirtshals Fiskefestival og opskriften
er udviklet af vinderen af Årets Sild-konkurrencen; Restaurant Remouladen i Vejle.
Om virksomheden
Tenax Sild - Vi gør os umage og det kan smages! Tenax Sild A/S har siden 1987 produceret sild til foodservice og detail på fabrikken i Nyborg, og udvidede i 2018 med endnu en fabrik i Aalbæk. I dag produceres der ikke kun sild, men også andre fiskespecialiteter. Alt lige fra almindelig marinerede sild, gammeldags modnede sild og dressing sild til gode sprøde fiskefrikadeller, fiskepatéer, kaviar af stenbiderrogn, samt ørredrogn. Hos Tenax Sild har vi ét klart mål: At de sild, fiskefrikadeller og fiskespecialiteter, vi producerer, skal være en oplevelse at sætte tænderne i og være af bedste kvalitet og ypperste forarbejdning. Vi har fokus på kvalitet i ALLE led – fra vi udvælger fiskene, der kommer fra de bedste fiskeområder i dansk og norsk farvand, til de lander på forbrugerens tallerken.
Se mere om Tenax SildBook din gratis billet I dag
Book din gratis billet allerede i dag. Så er du sikret adgang til årets fødevaremesse for professionelle.
19. MARTS 2025
HAL C – MESSECENTER HERNING