Gedeost i saltlage 140 g

Gedeost i saltlage er en friskost i saltlage. Ostens konsistens og smag varieres af hvilken krydderier der er i. Om vinteren kan den godt være mere cremet og knap så fast, da mælken har et højere fedtindhold i vintermånederne.

Holdbarhed: ca. 2,5 mdr.

Ingredienser: pasteuriseret økologisk GEDEMÆLK, havsalt, vegetabilsk osteløbe, syrningskultur,

Næringsinhold pr. 100 g / ml
Energi 1085 kj / kcal 260
Protien 18 g
Kulhydrat 1 g
Fedt 20 g

Stand Sammen om Fremtiden

Nørgaards geder

Om virksomheden

Se mere om Nørgaards geder

Book din gratis billet I dag

Book din gratis billet allerede i dag. Så er du sikret adgang til årets fødevaremesse for professionelle.

19. MARTS 2025 – kl. 09.00 til 18.00

HAL C – MESSECENTER HERNING

book din billet