Glutenfrit Skagensbrød, økologisk og mælkefrit
Forskellen på Skagensbrødet og Franskbrødet er de mange solsikkerkerner i bunden af Skagensbrødet. Så vil du gerne have ekstra mange kerner er det et perfekt alternativ til morgen-, eftermiddags- eller aftenskaffen.
Skagensbrødene er også veganske og uden kunstige konserveringsmidler og smagsforstærkere og pakket med 3 stk. pr. kolli.
Stand 2792
My Glutenfree Bakery (tidl. Bladt Glutenfri Bageri)
Om virksomheden
Økologisk og Naturlig Glutenfri Brød, Kager & Pandekager uden alt muligt I My Glutenfree Bakery er missionen at lave naturlig glutenfri brød, kager og pandekager, hvor vi ikke går på kompromis med hverken smagen, konsistensen eller råvarerne i produkterne. Derfor er alle vores produkter også økologiske, mælkefri og alle brød og pandekager er uden tilsætning af kunstige smagsforstærkere og konserveringsmidler. Samtidig er mange af produkterne uden tilsat sukker og veganske. Alle brød og kager er naturligvis håndlavede og alle produkter bages i vores eget bageri i Øster Doense udenfor Hobro. Produkterne til foodservice pakkes enkeltvis i varmefast folie og med en sticker på hver folie. For at undgå at skulle købe en masse enheder, som tager lang tid at få forbrugt, pakkes alle produkterne i små kolli med f.eks. 6 burgerboller, 8 boller eller 10 pakker kernebrød i skiver. Velbekomme:-)
Se mere om My Glutenfree Bakery (tidl. Bladt Glutenfri Bageri)Book din gratis billet I dag
Book din gratis billet allerede i dag. Så er du sikret adgang til årets fødevaremesse for professionelle.
19. MARTS 2025
HAL C – MESSECENTER HERNING