Halver nemt mængden af oksekød med KOMBI Hak – Kød og grønt. Smagfuldt forenet

Efterspørgslen på retter med mindre kød er hverdagskost i kantiner, caféer og storkøkkener. KOMBI Hak gør det nemt at halvere kødmængden, da KOMBI Hak er hakket oksekød med grønt og 50% mindre kød. Det er velkendt umami og konsistensen fra oksekød smagfuldt forenet med rodfrugter, ærteprotein og fermenteret løg. Det er alternativet til alle de klassiske hakkekødsretter
helt uden krumspring i køkkenet.

✓ Oksekødets smag og konsistens bevaret i en unik blanding med grøntsager
✓ Ensartethed sikrer præcis tilberedning og kalkulation
✓ Alternativ til serveringer med mere grønt og 50% mindre kød
✓ Spar tid på forberedelse! Kan anvendes i alle retter med hakket oksekød

Køb produktet online:

Om virksomheden

Danish Crown Beef tilbyder et bredt sortiment af okse- og kalvekød som er målrettet dig, der arbejder professionelt med mad. Uanset om du har fokus på dyrevelfærd, økologi eller prioriterer at arbejde med danske råvarer, så kan du finde et udvalg af produkter som er tilpasset foodservice. Du kan også finde sous vide produkter til dage, hvor det skal være nemt, eller måske er dry aged oksekød det præcis det, der passer til dit køkken? I Danish Crown har vi fokus på kødets vej helt fra landmanden og til dit køkken, og med passionerede landmænd og dedikerede slagtere skaber vi et godt fundament for kvaliteten af vores danske okse og kalvekød. Vi glæder os til at byde dig velkommen til en snak og en smagsprøve på vores stand!

Se mere om Danish Crown Oksekød