Kogt skinke m. urter

Familien Villani begyndte i 1880’erne at producere charcuteri i deres slagterbutik. Som årene gik, udviklede firmaet sig og i dag har familien Villani 5 skinke- og pølsevirksomheder beliggende rundt omkring i Italien.

Friske kvalitetsråvarer, gode håndværkstraditioner kombineret med moderne teknologi og tophygiejne er nogle af nøgleordene bag Villani’s mangeårige succes.

Det meste af italiensk svinekød bruges til charcuteriproduktion. I Italien har man tradition for at tørre kødprodukter mens man i Danmark har tradition for at ryge og salte.

Villani bruger både italiensk svinekød og svinekød fra andre EU lande afhængig af, hvilket produkt det skal bruges til. Sortimentet er bredt; ofte findes produktet både hel, i ½ eller i skiver.

Køb produktet online:

Om virksomheden

Kalu startede i 1987 i Kødbyen med salg af frisk foie gras og Bresse kyllinger. Siden da er den franske forbindelse og kærligheden til kvalitetsprodukter blevet styrket, så vi i dag importerer og videresælger et bredt udvalg af delikatesser og specialiteter fra primært Frankrig, Italien, Spanien og Danmark. Vores fokusområder er fransk fjerkræ, lam, dansk vildt, charcuteri, specialiteter og franske sæsonvarer. Den kontinuerlige søgen efter unikke produkter af udsøgt kvalitet er en del af Kalus DNA og i dag har vi omkring 1000 varenumre fordelt på ca. 100 små og mellemstore producenter. Det konstante fokus på kvalitet og smag har naturligvis en stor betydning for, hvilke producenter vi vælger at have et samarbejde med. Men heldigvis er vi så heldige, at vores producenter ser på fødevarer på samme måde som vi gør. Det betyder bl.a., at vi har skabt nogle tætte og langvarige relationer, som er baseret på en gensidig forståelse og respekt for den gode råvare og historien bag produktet.

Se mere om Kalu

Book din gratis billet I dag

Book din gratis billet allerede i dag. Så er du sikret adgang til årets fødevaremesse for professionelle.

19. MARTS 2025

HAL C – MESSECENTER HERNING

book din billet