Økologisk Pinsa brød

Den italienske pinsa brød er et kæmpe produkt i hjemlandet og bliver mere og mere populært i Danmark. Hos os er det kommet for at blive. Dette italienske pinsa brød er en magisk blanding af pizza og focaccia.

Vores nye Pinsa brød kan bruges som både pizzabund og som tilbehør til diverse retter.
Brødet har sprødheden fra pizza og luftigheden fra focaccia – man får det bedste fra to verdener.

Grunden til at Pinsa brød er mere luftigt end en pizzabund fordi, at dejen gærer i cirka 12 timer, og giver derfor en lethed til bunden.

Om virksomheden

Biogan er en dansk, familieejet engrosvirksomhed med et bredt og alsidigt udvalg af økologiske fødevarer og nonfood produkter fra alverdens lande. Vores sortiment er med til at skabe fokus på vigtigheden i at tilberede og spise sunde økologiske fødevarer. Vi ønsker, at forbrugerne og køkkenaktørerne bliver inspireret og oplever økologiske, lækre og sunde madretter hver dag.

Se mere om Biogan

Book din gratis billet I dag

Book din gratis billet allerede i dag. Så er du sikret adgang til årets fødevaremesse for professionelle.

19. MARTS 2025 – kl. 09.00 til 18.00

HAL C – MESSECENTER HERNING

book din billet