
Sanket Havtorn
Kvalitetsvæske til søde sjæle – nok Danmark’s vildeste luksusbrus på øko-bær
Hellé Havtorning var en gang en magtfuld karakter med store armbevægelser. I dag nydes otiummet med vilde eskapader og go' øko-stil.
Denne Vild Brus er lavet på sanket havtorn fra Nationalpark Thy, sødet med koldpresset, danske æbler og dansk-svensk roesukker. Det vil sige mindre sukker – mere optur!
Naturlig pulp (bundfald) kan forekomme. Det er bare smagen af natur, min ven.
Det synes vi er go' øko-stil.
Om virksomheden
Vild Is er en lille is-virksomhed med store ambitioner. Vi har sat en bevægelse i gang, hvor økologi, lokale råvarer og omtanke for naturen og miljøet står øverst på manifestet. Vi tror på ærlige, naturlige og autentiske smagsoplevelser, der sender tankerne til lyse sommerdage. Det hele startede som en hobby i et køkken på Nørrebro. I mødet med Niels fra Thy Økobær i Sønderhå, blev det til "verdens bedste sodavandsis", som vi simpelhen ikke kunne lade være med at starte en virksomhed på. Sidenhen er der blivet tilføjet sodavand (Vild Brus) til udvalget og senest udkommer vi med en "flødeis" linje (Vild Plante Is), som er lækker bægre- og vaffel is 100% plantebaseret. I Vild Is har vi fokus på det lokale, både ift produktion og råvarer, og så går vi op i at passe på vores elskede natur samtidigt. Vi ønsker at skabe en forretning, hvor det er passion der driver værket, og gøre en forskel mens vi har det optur! Møzz møzz fra dine øko-boys i Thy <3 / Alexander og Rasmus
Se mere om Vild Is